GarageMini - Driving North for Kids

Powered by HotMamaHot , De Taartrovers en Cinekid

Kleine timmermannen en vrouwen en filmfans opgelet!

De Taartrovers en HotmamaHot komen weer terug naar Driving North om met jou een vette zeepkist te bouwen in de Garage Mini! Als je zeepkist af is kan je hem parkeren voor een groot filmscherm en vanuit je zeepkist naar een toffe kinderfilm te kijken. En natuurlijk eet je popcorn in je zelf getimmerde auto! Je ouders mogen erbij zijn, hoeft niet. Cinekid heeft ervoor gezorgd dat er toffe kinderfilms te zien zijn.

Wil je meer weten over de films, het programma, waar en wanneer het is? Het staat allemaal hieronder.

Programma

12:00 - 14:30 zeepkisten timmeren
14:30 start kinderfilm
16:30 einde

Als je vroeg komt heb je veel tijd om te timmeren, maar dat hoeft niet. Je kunt ook later komen en mee klussen aan een gezamenlijke zeepkist. Trek in ieder geval je kluskleren aan die vies mogen worden, wij zorgen voor het materiaal.

Tickets

Kaartjes voor het timmeren van een zeepkist en film kosten € 5,00 per persoon en kun je aan de deur kopen. Geef vooraf even door dat je komt door een mail te sturen naar kids@drivingnorth.nl

Eten & Drinken

Kleine klussers en timmeraars krijgen van de Taartrovers en HotMamaHot lekkere limonade en uiteraard popcorn!
Op het terrein is de bar open en staat de Koffiecamper met koffie en lekkere zoetigheden zoals cakes, cookies en brownies.
Heb je heel veel trek neem dan zelf een boterham mee in je broodtrommeltje (ook voor je ouders). Ouders mogen blijven om te helpen timmeren!

ZA
3
OKT
Het Lied van de Zee
ZO
4
OKT
Apekool

Partners

Cinekid

Hotmamahot

Taartrovers